Åspaviljongen
Drammens landlige storstue gjennom mer enn 125 år byr på en unik lokasjon, varm atmosfære og retter basert på noen av sesongens beste råvarer.
Gå innom oss i helgene for en pust i bakken og en matbit i kafeen? Delta på en av våre middager og arrangementer? Bruk lokalene til møter eller seminar? Leie lokaler til selskap? Mulighetene er mange, og uansett besøk og agenda strekker vi oss hele veien for at din opplevelse skal bli den beste.
Neste arrangement på Åspaviljongen
Langfredag med
DJ Bjørn Morgan
DJ Bjørn Morgan
29. mars
Påsken byr på god stemning i åsen, og DJ Bjørn Morgan drar i gang påskeferien på fredag!
"Det er slike steder som setter Drammen på kartet." ⚄
-Drammens Tidende
Leie lokaler
Åspaviljongen kan leies helt eller delvis til private selskap. Se priser og send forespørsel.
Arrangement
Les om kommende arrangementer og finn et (eller flere?) som passer deg og book i dag.
Åpningstider Åspaviljongen
Påsken 2024
Fre 29. mars: 10 - 20*
Lør 30. mars: 10 - 20*
Søn 31. mars: 10 - 20*
Man 1. april: 10 - 16
*Ved god stemning holder vi åpent lenger.
Sesongen 2024 (2.4. - 6.10.)
Lør: 10 - 16
Søn: 10 - 16
Tradisjonen tro;
Alltid åpent når flagget er heist
Se ellers våre arrangementer for andre åpningstider
Sjefen for de gode smaker
Jonatan Bukkøy-Tindholm Arntzen er medeier, kreativ leder og sjef over alt som smaker godt på Åspaviljongen. Han er også medeier på Ask & Loke i Drammen har lang fartstid på Kjøkkenet. (Maaemo ***, Fiskekompaniet Sous Chef, Cornelius på Holmen Kjøkkensjef, Oro By Terje Ness *, Onda by Pal & Ness Sous Chef, Palmen Grand Hotell kjøkkensjef, Kreativ catering Kjøkkensjef, med flere.
Som grunnsteiner i Jonatans menyer er gode råvarer, rene smaker, bærekraft og estetikk. Jonatan jobber for at råvarene skal frem på scenekanten og gi sitt eget smaksinntrykk i rettene.