Åspaviljongen

Drammens landlige storstue gjennom mer enn 125 år byr på en unik lokasjon, varm atmosfære og retter basert på noen av sesongens beste råvarer.

Gå innom oss i helgene for en pust i bakken og en matbit i kafeen? Delta på en av våre middager og arrangementer? Bruk lokalene til møter eller seminar? Leie lokaler til selskap? Mulighetene er mange, og uansett besøk og agenda strekker vi oss hele veien for at din opplevelse skal bli den beste.


Neste arrangement på Åspaviljongen

DJ Bjørn Morgan

Langfredag med
DJ Bjørn Morgan

29. mars

Påsken byr på god stemning i åsen, og DJ Bjørn Morgan drar i gang påskeferien på fredag!


"Det er slike steder som setter Drammen på kartet."

-Drammens Tidende

Leie lokaler

Ferdig dekket bord i restauranten

Åspaviljongen kan leies helt eller delvis til private selskap. Se priser og send forespørsel.

Arrangement

Champagneglass klare for servering

Les om kommende arrangementer og finn et (eller flere?) som passer deg og book i dag.

Menyen

Skagenrøre på smørbrød

I vår kafemeny finner du retter som serveres hos oss innenfor ordinære åpningstider.

Åpningstider Åspaviljongen

Påsken 2024
Fre 29. mars: 10 - 20*
Lør 30. mars: 10 - 20*
Søn 31. mars: 10 - 20*
Man 1. april: 10 - 16

*Ved god stemning holder vi åpent lenger.

Sesongen 2024 (2.4.  - 6.10.)
Lør: 10 - 16
Søn: 10 - 16

Tradisjonen tro;
Alltid åpent når flagget er heist

Se ellers våre arrangementer for andre åpningstider

Byens landlige storstue siden 1898

Sjefen for de gode smaker

Jonatan Bukkøy-Tindholm Arntzen er medeier, kreativ leder og sjef over alt som smaker godt på Åspaviljongen. Han er også medeier på Ask & Loke i Drammen har lang fartstid på Kjøkkenet. (Maaemo ***, Fiskekompaniet Sous Chef, Cornelius på Holmen Kjøkkensjef,  Oro By Terje Ness *, Onda by Pal & Ness Sous Chef, Palmen Grand Hotell kjøkkensjef,  Kreativ catering Kjøkkensjef, med flere.

Som grunnsteiner i Jonatans menyer er gode råvarer, rene smaker, bærekraft og estetikk.  Jonatan jobber for at råvarene skal frem på scenekanten og gi sitt eget smaksinntrykk i rettene. 


Jonatan Bukkøy-Tindholm Arntzen